>

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το Ωδείο Τούμπας Κων/νου Ματσίγκου δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής παιδείας της Θεσσαλονίκης από το 1983, με όραμα και συνέπεια. Με έναν αυξανόμενο κάθε χρόνο αριθμό σπουδαστών, που ξεπερνάει σήμερα τα 350 άτομα, το Ωδείο Τούμπας Κων/νου Ματσίγκου βρίσκεται σε μια φάση αναπτυξιακής πορείας.
Οι καλλιτεχνικές ¨παρεμβάσεις¨ του Ωδείου στο μουσικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης αναδεικνύονται μέσα από τη δημιουργία πολλών εκδηλώσεων με τη συνεργασία του Α΄, Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας καθώς και άλλων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.
Το Ωδείο μας προσφέρει υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης με έμπειρους καθηγητές, παιδαγωγούς με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ανώτατα Ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού αλλά και σπουδαίους σολίστ με πλούσια καλλιτεχνική δράση. Ακολουθούν καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας όπως αυτές στα τμήματα προθεωρίας καθώς και στα ομαδικά μαθήματα. Τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και η Διεύθυνση δείχνουν προσωπικό ενδιαφέρον και παρακολουθούν στενά την εξέλιξη κάθε παιδιού ξεχωριστά.
Διαθέτει όμορφους περιβάλλοντες χώρους και αίθουσες κατάλληλα επανδρωμένες.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής - Ιδρυτής: Κώστας Ματσίγκος
Διευθύντρια σπουδών: Μαρίνα Ματσίγκου

Image
Copyright © 2021 Tanidis | IT Educational & Corporate IT Solutions

Search