ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΣ…;

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

 1. Τμήματα όλων των Οργάνων από 50 € μηνιαίως.
 2. Τμήματα παραδοσιακών Οργάνων από 30€-60€ μηνιαίως.
 3. Εργαστήρι σύγχρονης μουσικής νέων αρχαρίων και προχωρημένων από 30€-50€ μηνιαίως
 4. Μουσικοκινητικής Αγωγής από 2,5 ετών.
 5. Μουσικής Προπαιδείας και επιλογής οργάνου από 6 ετών και άνω.
 6. ΔΩΡΕΑΝ το θεατρικό παιχνίδι.
 7. Όλοι οι σπουδαστές του οργάνου έχουν ΔΩΡΕΑΝ διδακτρα στο Θεατρικό Εργαστήρι

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Η μουσική προπαιδεία είναι μια ολοκληρωμένη αγωγή, σωματική και πνευματική, με ήχους και κίνηση σε μορφή παιχνιδιού. Με πρωτότυπες μουσικοπαιδαγωγικές μεθόδους διδάσκουμε στους μικρούς – λιλιπούτειους μαθητές μας τα πρώτα βήματα στη μουσική από τα 2,5 χρόνια τους, διερευνώντας, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας το ταλέντο και τις δυνατότητές τους.

Με ευρηματικό τρόπο επιλέγουμε μαζί με το παιδί στην κατάλληλη ηλικία για το καθένα το όργανο που ταιριάζει στις ικανότητές και την προσωπικότητά του. Με αυτό τον τρόπο η εκμάθηση του επιλεγμένου οργάνου γίνεται χαρά και δημιουργική διαδικασία, υπό τη καθοδήγηση του ειδικού καθηγητή σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του στο Ωδείο μας.

Η διδακτέα ύλη της θεωρίας, του σολφέζ και του ντικτέ στις πλέον μικρές ηλικίες εφαρμόζεται με πρωτοποριακή μέθοδο(μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα) σε ειδικά τμήματα- τα τμήματα προθεωρίας Α’ & Β’.

Οι σπουδαστές εκτός των προγραμματισμένων μαθημάτων, παρακολουθούν έξτρα ομαδικά μαθήματα της τάξης τους.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ:

 1. Στη Καινοτόμα και Πρωτοποριακή Μεθοδολογία διδασκαλίας ειδικότερα στις μικρές ηλικίες (μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα).
 2. Στην Συνεχή Εποπτεία των Σπουδών από τη διεύθυνση, τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον υπεύθυνο σπουδών κάθε σχολής και τμήματος των οργάνων.
 3. Στον Αυξανόμενο Χρόνο Διδασκαλίας ο οποίος προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του επιπέδου και της τάξης του κάθε σπουδαστή.
 4. Στη Συμμετοχή των Σπουδαστών μας (από το 1ο επίπεδο σπουδών) στα Μουσικά Σύνολα, το μάθημα της Ορχήστρας εντάσσεται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων και επιταχύνει την εκπαίδευση, μειώνοντας τον χρόνο σπουδών, ενώ συγχρόνως διευρύνει τον ορίζοντα των μουσικών γνώσεων.
 5. Στην Ενδυνάμωση και την Εμπειρία που αποκομίζει ο σπουδαστής από την έκθεσή του στο κοινό, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ωδείο ή άλλοι φορείς.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Ειδικές εκπτώσεις για τους ΝΕΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ!!!

 • Έκπτωση διδάκτρων 5%, έχετε όσοι εγγράψετε άλλο μέλος της οικογένειας ή συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο.
 • ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα εξασφαλίζετε όσοι γονείς αρχίσετε την εκμάθηση του οργάνου μαζί με το αρχάριο παιδί σας (για συγκεκριμένα όργανα και συγκεκριμένους δασκάλους).
 • ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση συγκεκριμένων μουσικών οργάνων για 1 σχολικό έτος σε αρχάριους σπουδαστές ή εξασφαλισμένη έκπτωση στην αγορά καινούριου μουσικού οργάνου και πρόσβαση σε συμφέρουσες λύσεις.
 • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για τους σπουδαστές μουσικής (οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμένοι στο Ωδείο μας - κατόπιν ακρόασης) στην ορχήστρα και στα μουσικά σύνολα του Ωδείου.
 • Χαμηλά δίδακτρα στα τμήματα Μουσικής Αγωγής και Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά Α΄ και Β΄ δημοτικού.
 • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Θεατρικό Παιχνίδι των παιδιών της μουσικής Προπαιδείας.
 • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Θεατρικό Εργαστήρι όλων των σπουδαστών Μουσικού Οργάνου
 • Παραχώρηση αιθουσών κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία για τη μελέτη πιάνου ή άλλων οργάνων.
 • Καινοτομία ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ για αρχάριους σπουδαστές (πολύ χαμηλά δίδακτρα) Καλή Μουσική Σχολική Χρονιά, με πολλή και ενθουσιώδη ΑΓΑΠΗ για τη ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

10 άτοκες δόσεις με πιστοτική κάρτα

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τα 35 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μουσικής εκπαίδευσης, μας δίδαξαν εδώ στο Ωδείο Τούμπας Κωνσταντίνος Ματσίγκος, τον τρόπο και τις τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να μεταδώσουμε τη γνώση της μουσικής σε όλους.

Στο Ωδείο Τούμπας Κωνσταντίνος Ματσίγκος, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που θέλουν να μάθουν μουσική και ίσως και κάποιο μουσικό όργανο και είναι γνωστό ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη μουσική.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Έχουμε οργανώσει μία σειρά από αξιόπιστες λύσεις που μπορούν να ταιριάσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο για τη μουσική. Τα ατομικά μαθήματα αλλά και τα «συλλογικά» με το μισό κόστος, μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες γνώσεις, σε ερασιτεχνικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετική με τις σπουδές στη μουσική και στα μουσικά όργανα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο +30 2310 905 631.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

Δωρεάν χρήση μουσικού οργάνου τον πρώτο χρόνο
Ειδικές Εκπτώσεις

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ με 20€/μήνα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Image
Copyright © 2021 Tanidis | IT Educational & Corporate IT Solutions

Search