>

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Οι άνθρωποι μας αποτελούν το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα

Νίκος Ευθυμιάδης

Νίκος Ευθυμιάδης

Σύντομη περιγραφή

  • Εμπειρία: Διδασκαλία Βιολιού, Χορωδία, Μουσική Δωματίου, Μορφολογία
  • Μαθήματα: 3
  • Ακόλουθοι: 0
  • Website: http://www.example.com

Βιογραφικό

    Γεννήθηκε στη Καρδίτσα όπου και ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές. Τα πρώτα μαθήματα στη διεύθυνση χορωδίας παρακολούθησε με τον πατέρα του Στ. Ευθυμιάδη και τον Ι. Αδαμίδη με τον οποίο και ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας Δίπλωμα Διεύθυνσης Χορωδίας. Eίναι επίσης κάτοχος πτυχίων ανώτερων θεωρητικών, διπλωματούχος βιολιού καθώς και πτυχιούχος του τμήματος μουσικών σπουδών Α.Π.Θ.

    Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια διεύθυνσης φωνητικών Συνόλων, γρηγοριανού μέλους, λειτουργικής μουσικής του 16ου αιώνα στην Ιταλία, Σερβία, Βουλγαρία κ.α. Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες ως βιολονίστας και μαέστρος χορωδίας και ορχήστρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό . Έχει διατελέσει μέλος επιτροπών σε διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς χορωδιών και έχει διδάξει σε διεθνή σεμινάρια και master classes. 

    Το 2011 το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών τον τίμησε ως τον κορυφαίο Έλληνα Νέο Έλληνα διευθυντή χορωδίας για εκείνη την χρονιά, ενώ από το 2016 είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών με την ιδιότητα του Εφόρου Χορωδιών της Περιφέρειας.

 

Επικοινωνήστε με: Νίκος Ευθυμιάδης

Παρακαλώ δώστε τις παρακάτω πληροφορίες

Contact

Image
Copyright © 2021 Tanidis | IT Educational & Corporate IT Solutions

Search