>

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Οι άνθρωποι μας αποτελούν το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα

Μαρία Ανισέγκου

Μαρία Ανισέγκου

Σύντομη περιγραφή

  • Εμπειρία: Διδασκαλία Βιολοντσέλου
  • Μαθήματα: 1
  • Ακόλουθοι: 0
  • Website: http://www.example.com

Βιογραφικό

    Σπούδασε βιολοντσέλο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον Δημήτρη Πάτρα. Συνέχισε τις σπουδές της αρχικά στην Ανώτατη Μουσική Σχολή του Würzburg στην τάξη του Prof. Jörg Metzger κι έπειτα στην Ανώτατη Σχολή της Λειψίας στην τάξη του Prof. Peter Hörr. Το 2007 αποφοίτησε από την ανωτέρω σχολή με τίτλο διπλώματος “Diplommusiker”.
    Κατά την διάρκεια των σπουδών της κέρδισε τις υποτροφίες “Αλεξάνδρα Τριάντη” του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και την υποτροφία του Ι.Κ.Υ.
    Έχει δώσει ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου κι έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί ως σολίστ με την Συμφωνική Oρχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Trio ΙΑΜΑ το οποίο αποτελείται από τα τρία αδέρφια Αντώνη Ανισέγκο, Γιάννη Ανισέγκο και Μαρία Ανισέγκου. Το Trio IAMA έχει ηχογραφήσει για την Dissonance Records (IAMA - Present Perfect Vol. 1). Επίσης είναι ιδρυτικό
μέλος του VersUs Ensemble. Έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα δωματίου Contra Tempo, με το Dissonart Ensemble, υπήρξε μέλος του TrioFor και του Συνόλου Φεστιβάλ Ιονίου.
    Από το 2007 ζει στην Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

 

Επικοινωνήστε με: Μαρία Ανισέγκου

Παρακαλώ δώστε τις παρακάτω πληροφορίες

Contact

Image
Copyright © 2021 Tanidis | IT Educational & Corporate IT Solutions

Search